Ring på telefon:

54 85 31 89

Send os en e-mail på:

info@fyrodan.dk

Grill

​Salget af gasgrill er steget betydeligt de sidste par år. En gasgrill er enkel i brug, bliver hurtig varm og forurener langt mindre end en kulgrill. Slut med sorte kulfingre, grillstartere og tændvæske. Ét tryk på knappen og grillen er klar på få minutter. Grillresultatet bliver som oftest også bedre, da man nemt kan justere varmen.

Komfur

​Professionelle kokke overalt i verden anvender gas til madlavning, og flere og flere private husholdninger vælger også at tilberede maden over gas. Gas er den mest fleksible og brugbare løsning i et køkken, fordi varmen nemt og hurtigt kan reguleres, og dermed sparer du på energien og omkostningerne, da gas samtidig er billig. Smagsmæssigt opnår man også klart en bedre smag, af bl.a. stegt mad, over gas.

Terrassevarmer

​Terrassevarmere spreder en dejlig varme og forlænger udendørssæsonen med adskillige uger – og med flere timer hver eneste aften. Gasdrevne terrassevarmere er mindre skadelige for miljøet end el terrassevarmer, men skal dog stadig bruges med omtanke.

Varmeovne

Til hurtig opvarmning af f.eks. sommerhuset eller udestuen er en gasfyret varmeovn meget velegnet. Gasvarmeovne har en høj energiudnyttelse og kan flyttes rundt, hvor man har behov for dem. Gassen er lugtfri og har en meget ren forbrænding.

Gaspejse

​Gaspejse er blevet meget populære. De giver hygge, god varme og er enkle i brug. Med en gaspejs får du alle brændeovnens gode egenskaber og slipper helt for støv, aske og sod fra skorstenen. En gaspejs tænder med det samme, skal aldrig rengøres og skåner samtidig miljøet, da gassen har en meget ren forbrænding.

Fakler

​Udendørs gasfakler giver en smuk, fascinerende og levende belysning. Flammernes levende bevægelser giver en unik atmosfære omkring huset eller i haven.

Ukrudtsafbrænding

​Som et godt alternativ til de miljøfarlige sprøjtegifte anvendes i stigende grad gas til ukrudtbekæmpelse. Gasbrænding er et gennemtænkt alternativ til de traditionelle metoder med skuffejern og kemikalier. Det er økonomisk i brug og skader hverken miljøet - eller ryggen. 

FIRMA INFORMATIONER​

Fyrodan VVS A/S

Havnegade 2, 4800 Nykøbing F

Gasservice

​Landsdækkende med F-gas installationer og service

CVR: 28966377

Telefon: 54 85 31 89

Mail: info@fyrodan.dk​

​Udfyld formularen, og vi

kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt